Таланти твої, Україно!

24 лютого на базі кафедри методики трудового й професійного навчання та декоративно-ужиткового мистецтва відбувся ІІ етап конкурсу образотворчого мистецтва “Таланти твої, Україно”
Зі словами привітання до школярів і педагогів звернулися завідувач кафедри Леонід Оршанський та директор Будинку дитячої та юнацькоїтворчості Віра Болоховецька. Вони побажали юним митцям успіхів, творчої наснаги, вміння успішно представити свої творчі здобутки, боротися й одержати перемогу в обраній номінації. Упродовж двох годин учасники виконували творче конкурсне завдання на тему: «Творчість народної мисткині Марії Примаченко», метою якого було підтвердження їхніх здібностей та художньо-естетичних умінь і навичок. Результати показали, що більшість педагогічних колективів Дрогобицького району відповідально поставилися до проведення цього змагання, засвідчили високий рівень у більшості школярів творчих здібностей і обдарувань.
Усі представники нашої школи стали призерами:
у номінації «Скульптура» – Тиндик Р. ( ІІ місце); Ясінський В. ( ІІ місце);
у номінації «Аплікація» – Білоголовка А. ( І місце); Биків В. ( ІІІ місце);
у номінації «Малярство на склі» – Лесівців С. ( ІІ місце)
Переможці конкурсу були нагороджені дипломами і грамотами, які урочисто вручив професор Леонід Оршанський, а педагогам району він подарував підручники й посібники з вивчення різних видів образотворчого та декоративного мистецтва. Підготувала школярів до участі у конкурсі Бараняк Л.І.
Вітаємо!
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


чотири × = 36

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Tuesday, 19 March 2024