Всеукраїнська акція “Годівничка”

Птахи… саме це слово пробуджує незбориму жагу здійнятися за хмари, відчути радість польоту, подивитися на землю з небес. Лебедина вірність, орлиний зір, мудрість сови, стрімкість сокола, солов’їна мова — вислови, що яскраво свідчать про те, як нерозривно пов’язане життя людей із пернатими друзями. І справді, хіба можемо ми уявити весну без маленьких гостей нашого саду, літо — без сміливих польотів молодих серпокрильців попід хмарами, осінь — без журавлиних ключів, а зиму — без яскравих снігурів та омелюхів? Кожен вид птахів — це невід’ємна частина природи, що відіграє свою, важливу, хоч іноді непомітну для людей роль. Кожна пташка, чи то степова царівна дрофа, чи малесенький мешканець лісів волове очко, однаково важлива для належного функціонування незліченної кількості процесів, що повсякчас відбуваються в довкіллі, і порушення яких загрожує в результаті всьому живому, в тому числі і людині.
Уже не перший рік учні нашої школи приймають активну участь у Всеукраїнській акції “Годівничка”. У цьому навчальному році  шестикласники  під керівництвом учителя Кордиби Р.Р. теж долучилися до цієї природоохоронної акції.
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


п'ять + 4 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Close Print