Вітаємо зі святом Останнього дзвоника!

Шановні випускники, учні, вчителі, батьки!

На весняному освітянському видноколі за багаторічною традицією знову замайоріло довгоочікуване свято Останнього дзвоника: прийшла та світла й водночас хвилююче-зворушлива мить, коли наша школа проводжає у вирій самостійного життя своїх вихованців.Вітаємо всіх учасників цього святкового дійства з успішним закінченням навчального року, який подарував юним школярам нові знання, нові враження, думки та почуття; вчителям – гордість за виховання майбутнього покоління громадян з новими ціннісними орієнтирами; батькам – хвилини щастя за своїх дітей, що значно подорослішали. Нехай його малиновий передзвін пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.
Дорогі одинадцятикласники! Дитинство – щаслива й радісна планета, кожному з нас доводиться бути на ній лише раз, а далі – нове, доросле життя, в якому необхідно самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі й долі всієї країни. Ви – молода генерація, яка народилася й виросла у незалежній державі. Попереду у вас нові вершини та досягнення. Креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, будьте впевненими у своїх силах, прагніть більшого й досягайте поставленої мети – і ви станете по-справжньому успішними та щасливими, але водночас пам’ятайте, що життєвий океан непростий і надто бурхливий.
Завжди з повагою згадуйте своїх вчителів за те вічне, розумне, добре, що вони посіяли в ваших душах; несіть у свої сім’ї мир, спокій і радість, прислухайтесь до мудрих батьківських настанов.
Глибока вдячність педагогічному колективу та батьківській громадськості  за самовіддану працю, належну допомогу, глибоку мудрість, безмежну материнську любов, злагоду й порозуміння, які ви подарували дітям. Бажаємо подальшого натхнення, творчих звершень, а всі майбутні задуми та плани нехай повняться красою, світлом і добром.
Зі святом вас, дорогі друзі!

Випускники 2017: Винницький Андрій, Гром Віталій, Гром Павло, Гуняк Андріана, Дум’як Андріана, Дум’як Назар, Калапунь Христина, Клімова Марія, Твердовський Павло.

Класний керівник : Федьків Оксана Василівна.

 

 

Випускники 2017. 9 клас: Василенко Мар’ян, Вовків Максим, Данилів Наталія Зубрицький Роман, Кахній Марія, Лагдан Христина, Лазорович Оксана, Мартушкевич Микола, Паращак Олег, Риб’як Віталій, Свєтлова Анастасія, Хомин Марта, Хруник Віталій, Чапля Микола, Шумеляк Христина, Юхименко Марія, Чапля Іванна, Чапля Ростислав.

Класний керівник: Глинка Ірина Осипівна.

 

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ два = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Tuesday, 19 March 2024