Тренінг «Діяльнісний підхід через гру у початковій освіті»

З ініціативи центру професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ТГ, для вчителів початкової школи на базі ліцею №1 ім. Івана Франка був проведений тренінг «Діяльнісний підхід через гру у початковій освіті».

У тренінгу взяли участь учителі початкових класів нашої школи. Науковці та практики, всеукраїнські тренери The LEGO Foundation, Алла Оленич та Надія Фігурська відкрили нові професійні обрії та надихнули розвивати свою улюблену справу. Амбасадори гри розкрили зміст та мету меморандуму між Міністерством освіти та науки України та компанією освітніх ініціатив в Україні The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів дошкільної, загальної середньої та вищої освіти. Вмотивовані до змін, учасники тренінгу планують  впроваджувати отримані знання у практику своєї роботи.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ шість = 13

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Thursday, 28 March 2024