На шляху позитивних змін

На сайті Дрогобицької міської ради 10 листопада розміщена

інформація про нашу школу

Процес якісних змін в навчальному закладі 10 листопада проінспектував очільник громади Тарас Кучма, який завітав у Нагуєвичі спільно із профільним заступником Андрієм Ковчем, керівником відділу освіти Петром Шев’яком та його заступницею Ольгою Олексюк. У супроводі старости села Лесі Гром та керівника навчальної установи Тараса Чаплі чиновники оглянули приміщення школи, поспілкувалися з педагогічним колективом установи. Як розповів Тарас Чапля, у навчальному закладі нещодавно фінішували ремонтні роботи у спорзалі. Тут пофарбували стіни та стелю, а також оновили підлогу.
Також у нас з’явився кабінет медичної сестри, яка надаватиме в разі необхідності першу медичну допомогу учням та педагогам, – додав Тарас Чапля. Оглянули посадовці і класні кімнати навчального закладу, територію школи та приміщення котельні, яка працює на альтернативних видах палива та забезпечує комфортні температурні показники в стінах освітньої установи.
За словами керівника закладу Тараса Чаплі, завдяки підтримці місцевої влади та відділу освіти Дрогобича – у підвальному приміщенні навчальної установи цієї осені вдалося замінити 300 м. труб, пов’язаних із водопостачанням. Оскільки старі мережі створювали проблеми та протікали.
Ще одним досягненнями школи є перехід установи на сучасне освітлення. Це стало можливим завдяки колишньому учневі школи, а сьогодні приватному підприємцеві Івану Буцяку (магазин «Абажур»м.Дрогобич), який презентував закладу сучасні лед лампи денного освітлення. Нові лампи ми встановимо в коридорах та класних кімнатах нашої навчальної установи. Також Іван Буцяк презентував і потужні прожектори для спортивного залу школи, за що ми вдячні, – прокоментував Тарас Чапля. За словами очільника громади Тараса Кучми, Нагуєвицька школа на шляху якісних змін та оновлень і це приємно тішить. Відтак керманич порадив адміністрації школи подавати заявки на участь у Мікропроектах, які дадуть можливість провести капітальний ремонт покрівлі школи та реалізувати інші якісні зміни. На запитання Тараса Кучми, яким бачать педагоги майбутнє навчального закладу – вчителі та адміністрація закладу стверджують – мають сподівання, що заклад буде перепрофільовано в гімназію із гуманітарним нахилом та поглибленим вивченням іноземних мов. Це зумовлено атмосферою краю Каменяра, де по сьогодні витає дух українського генія думки та слова Івана Франка.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 × сім =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Thursday, 28 March 2024